BEL 112 BIJ EEN LEVENSBEDREIGENDE SITUATIE.

Een afspraak maken

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:
  • Gekend systeem: u belt om een afspraak te maken naar 058/31.13.30
  • Online via onderstaande knop

Indien u uw afspraak bij de huisarts niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel als mogelijks te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

Gelieve steeds uw identiteitskaart of kids-id mee te brengen

Huisbezoeken

Huisbezoeken moeten telefonisch aangevraagd worden op het nummer 058 311 330, bij voorkeur voor 11.00 uur 's ochtends.
Binnen de praktijk zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling ideaal. Daarom raad ik u aan om indien mogelijk op consultatie te komen. Op de raadpleging wordt u sneller en efficiënter gediend.
Wanneer u echt niet in staat bent om naar de praktijk te komen omdat u zich moeilijk of niet kan verplaatsen (hoogbejaarden, ernstig zieken, ....), kan u steeds een huisbezoek aanvragen.
Veel mensen denken dat wij als huisarts van bepaalde voordelen kunnen genieten bij het parkeren van onze wagen tijdens een huisbezoek. Dit is jammer genoeg niet waar. Ook wij worden beboet wanneer de wagen niet geheel correct geparkeerd werd. Mogen wij u vragen hiermee rekening te houden wanneer u overweegt een huisbezoek aan te vragen.

Raadplegingsoverzicht

Alle consultaties gaan door op afspraak. Er zullen extra consultaties op maandag -en woensdagvoormiddag beschikbaar komen de avond voordien vanaf 19.00u.

Ochtend Avond
Maandag Op afspraak
Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Afwezig
Donderdag Op afspraak
Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Op afspraak

Mijn excuses als er door een dringend huisbezoek, wat vertraging op het schema zit. Ik doe mijn best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wachtdiensten

’s Nachts, op feestdagen en tijdens het weekend kan u voor dringende medische problemen steeds een beroep doen op de huisarts van wacht.
U kan deze bereiken via het centrale oproepnummer 1733.